Travar: Olivera Vera Smiljanić

Olivera Vera Smiljanić
MELEM ZA LEČENJE HEMOROIDA - TRAJNO NESTAJU U ROKU OD 6 MESECI

Do sada, tvrdi Olivera, nije bilo ni jednog pacijenta kome moj melem nije pomogao, obraćaju mi se radnici, seljaci, intelektualci ali i lekari. Od četiri trave, dva korena i maslinovog ulja, spravljam melem od kojeg hemoroidi nestaju kao rukom odnešeni.Prema nekim podacima u Srbiji svaki treći čovek pati od ove bolne i dosadne bolesti.Od stadijuma bolesti zavisi i dužina terapije, a najduže 6 meseci. Za to vreme pacijenti ne smeju piti alkohol, jesti ljuto i kiselo, preterano piti kafu. Uz ova odricanja i uz redovnu primenu melema, garantujem ozdravljenje, i to trajno. Melem je patentiran u Zavodu za patente 1994. godine, a ima i sve ateste Zavoda za farmaciju Srbije, kojima se dozvoljava njegova široka primena.
Za ovaj izum Olivera je dobila i značajna priznanja Saveza pronalazača Beograda. Priznanje joj je dodeljeno za izum melema protiv hemoroida kojeg je Olivera posle dužeg vremena traganja, kako bi sebe izlečila od hemoroida, napravila od raznih mešavina. Naime, pre trideset godina operisala je hemoroide, ali su se oni ponovo pojavili. Tada je odlučila da krene u potragu za lekom koji bi joj pomogao. Čajevi i trave koje je sebi pripremala nisu je izlečili. Zato je prešla na pravljenje melema od raznih biljaka, dodavala i oduzimala mešavine, sve dok melem nije dao dobre rezultate... Kad je izlečila sebe, njeni najbliži rođaci su tražili da i njima pomogne. Tako je počeo „njen uspeh“ da se prenosi od jednog do drugog, i njen melem se pročuo. Danas, kaže Olivera, nema zemlje u koju nije stigao njen lek protiv hemoroida. Melem šalje u sve krajeve naše zemlje i u inostranstvo, a njegovu lekovitost potvrđuju mnogobrojna pisma koja stižu svakodnevno sa pohvalama o izlečenju...
Osim ovog melema ova fitoterapeutkinja nije „izumela“ ni jedan drugi lek, jer kako sama kaže, da bi se pronašao dobar melem, koji bi pomogao ljudima, potrebno je mnogo vremena, truda i eksperimenata. Sasvim dovoljno bi bilo kada bi svaki travar pronašao makar jedan lek koji bi davao bolje rezultate, to bi bilo dovoljno da se broj bolesti smanji. Osim hemoroida, melem otklanja bradavice i bubuljice.

Tokom  zajedničkog  života  sa  ćerkom  i  njenom  porodicom  unuk Zoran  je  pokazao  najveće  sklonosti  i  interesovanje  za  lekovito  bilje  i  tako  vremenom  postao  prvo  moj  pomoćnik, kasnije saradnik  a vremenom i naslednik  sa  svojom  suprugom  Biljanom.    
S obzirom  da  mladi  prate  inovacije  i  stiču  nova  saznanja  a  ja  iza  sebe  imam  puno  godina  iskustva  u  lečenju  biljem  naši   proizvodi  su  se  spojem  mladosti  i  iskustva  i  osavremenili  na  taj  način. 


MELEM ME SPASAO
Radivoje Tasić iz Beograda
Dugo godina sam patio od hemoroida, išao od lekara do lekara, koristio razne meleme i čajeve, kao i preparate iz inostranstva, ali mi ništa nije pomoglo. Tada sam saznao za Oliverin melem i počeo da ga koristim, i evo prošlo je nekoliko godina od kako sam potpuno izlečen, navodi Radivoje Tasić iz Beograda.


BILJNIM MELEMOM ZA HEMOROIDE I BRADAVICE, IZLEČIO SAM HEMOROIDE

Borislav Vojičić iz Sremske Palanke

Skoro polovinu svog života sedamdesetdevetogodišnji Borislav Vojičić iz Smederevske Palanke muku je mučio sa unutrašnjim hemoroidima. Bolno proširenje vena oko anusa pojavilo mu se pre četiri decenije, a izlečio ga je tek pre pet godina, i to pomoću biljnog melema.
„Budući da su mi otac i deda imali šuljeve, uveren sam da je na pojavu moje bolesti u velikoj meri uticao genetski faktor, dok je njenom razvoju sigurno doprinela nepravilna ishrana, odnosno opstipacija. Naime, pošto po četiri-pet dana nisam praznio creva, prilikom svake defekacije mnogo sam se naprezao, zbog čega su se unutrašnji hemoroidi povećali i izašli kroz analni otvor“, priča Borislav koji je odmah zatražio pomoć kolorektalnog hirurga koji mu je nakon pregleda odredio terapiju. „Doktor mi je dao čepiće koje sam tokom dva nedelje svako veče pre spavanja stavljao u analni otvor. Uz to, rekao mi je da posle svake nužde obavezno sedim u mlakom čaju od kamilice i da se sve vreme pridržavam dijetalnog režima ishrahe. Iz jelovnika sam izbacio suviše masnu i začinjenu hranu, suhomesnate proizvode, gazirane sokovei alkoholna pića. Po preporuci lekara jeo sam žitarice, voće, povrće, integralno pecivo, ribu i bareno živinsko meso, i pio kiselo mleko, mineralnu vodu i čajeve. Iako sam se do detalja pridržavao uputstva lekara, terapija mi nije pomogla“, ističe Borislav.

Operacija-veliki rizik
Iz dana u dan, tegobe izazvane hemoroidima postajale su sve izraženije. Proširene vene oko anusa dostigle su veličinu oraha i obilno su krvarile, Borislav je osećao bol dok je sedeo i šetao, pa je uglavnom ležao. U vreme dok je još bio radno aktivan, zbog hemoroida neretko je morao da uzima bolovanje. „Čini mi se da ne postoji preparat koji nisam koristio. Mazao sam se kremama, mastima, gelovima protiv svraba i osipa perianalnog dela tela, stavljao čepiće i pio tablete, ali ništa od toga nije pomagako. Kada sam shvatio da sam isprobao gotovo sva sredstva sa našeg tržišta, lekove sam naručivao iz inostranstva. Prijatelj iz Nemačke slao mi je neki antiseptik sprej, koji sam tri puta dnevno ubrizgavao u analni otvor. To mi je zaista olakšalo tegobe, jer je izazvalo blagi osećaj hlađenja. Međutim, ni pomoću tog preparata nisam uspeo da se rešim upornih hemoroida koji su mi zagorčavali život“, naglašava Vojičić i dodaje da mu je doktor u jednom trenutku rekao da bolest može da sanira jedino operacijom. Tu opciju odbio je bez razmišljanja. „Iako sam znao da je reč o rutinskom zahvatu, bojao sam se da ne dođe do nekih komplikacija. Svojevremeno mi je operisanma aorta i hronični sam srčani bolesnik, pa se nisam usuđivao na taj korak“, objašnjava Borislav.

Rešio sam se hemoroida za sva vremena
Pre pet godina Borislavu je komšija poklonio biljnu kremu protiv hemoroida, koju spravlja travarka Olivera Smiljanić. Iako do tada nije verovao u lekovitu moć bilja, odlučio je da sreću okuša i sa prirodnim preparatima. „ Upočetku sam biljnu kremu nanosio samo uveče, nakon tuširanja. Zahvaljujući tome, već posle dve nedelje prestali su bol, svrab i peckanje. Shvatio sam da je preparat zaista delotvoran, pa sam počeo da ga koristim i ujutru. Kad sam potrošio pakovanje, pozvao sam travarku Oliveru. Rekao sam joj da koristim njen preparat, da sam zadovoljan rezultatima i zamolio je da mi pošalje još tri kutije te kreme. Po propisanim savetima, nakon svake defekacije analni predeo prao sam dečjim sapunom i mlakom vodom. Kremu sam na svakih osam sati pažljivo nanosio na hemoroide, u što debljem sloju, a neposredno pre toga ispirao sam ih čajem od matičnjaka. Posle tretmana obavezno sam mirovao, otprilike pola sata“, priča Borislav. Redovnom upotrebom Oliverine kreme, za samo četiri meseca uklonio je šuljeve sa kojima se borio punih trideset i pet godina. „Posle mesec i po dana, koliko sam sprovodio biljnu terapiju, šuljevi su prestali da krvare. Nedugo zatim, otoci su splasnuli a i proširene vene počele su da se povlače. U roku od četiri meseca, uporne, dosadne i bolne izrasline oko anusa potpuno su nestale. Što je najbitnije, od tada se više nisu pojavile“ tvrdi Vojičić.


Iz arhive „Praktične žene“

Lek za hemoroide
Redovna sam čitateljka „Praktične žene“ i interesuju me strane pod naslovom: „Doktor u kući“. Čitajući pismo vojnika iz Sarajeva shvatila sam šta ga muči pa sam htela da mu dam jedan savet koji će sigurno koristiti i onima koji imaju bilo kakve tegobe sa debelim crevom a pogotovu sa hemoroidima. Olivera Smiljanić pravi melem koji vrlo uspešno deluje na tu bolest. Ja to sigurno smem da kažem, jer sam to već isprobala i zato sam joj veoma zahvalna. Bilo bi veoma humano da objavite ovo moje pismo, jer sam sigurna da ima dosta ljudi koji boluju ili pate od šuljeva i ne mogu da nađu lek.
Unapred zahvalna  M. Rašić, Vrnjci

Spasonosni melem
Ovim putem hteo bih javno da zahvalim Oliveri Smiljanić iz Dudovice na melemu protiv hemoroida koji mi je u više navrata poslala, i od kojeg sam u potpunosti izlečen. Dugo godina sam patio od hemoroida, odlazio od lekara do lekara, upotrebljavao razne masti, naručivao razne meleme iz inostranstva, ali ništa nije pomoglo dok nisam saznao od jednog prijatelja za Oliveru Smiljanić i njen melem u vidu tečnosti. Zavod za farmaciju grada Beograda utvrdio je da ovaj melem nije štetan za ljudski organizam pa prema tome može bez bojazni da se upotrebljava. 
Radojko Garić, Primorska 16 Beograd

Ima li leka?Kako da se izlečim od nesnosne bolesti?
Pišem vam sa nadom da ćete objaviti moje pismo i pružiti šansu da mi dobri ljudi, prijatelji pomognu savetima u otklanjanju mojih tegoba. Već dve godine bolujem od hemoroida. Oni koji poznaju medicinu ili imaju tegobe kao ja, dobro znaju kako je ta nesnosna, ne podnošljiva i uveren sam – neizlečiva bolest. Uzimao sam lekove, ali bez nekog većeg uspeha. Bio sam i kod jednog travara i imao polovičan uspeh. Molio bi sve one koji znaju neki bolji, efikasniji lek da pomognu preko vaše redakcije.
S.P. Skoplje (adresa u redakciji)
U ovoj rubrici već smo objavili pisma čitalaca koji su se zahvalili Oliveri Smiljanić iz Dudovice na melemu protiv hemoroida, tvrdeći da su potpuno izlečeni. Čitalac Radojko Garić kaže da je melem ispitan u Zavodu za farmaciju Beograda i da bez bojazni može da se upotrebljava. Dodao je još da nije jedini  kome je melem iz Dudovice pomogao. Pokušajte i vi.

Lekovite trave
Urubrici „Tribina“ pročitala sam pismo čitaoca iz Novog Sada, kome je potreban lek protiv šuljeva.
Ja mu garantujem potpuno izlečenje lekovitim travama. Zato, neka mi se gospodin Sinanović obavezno javi.
Olivera Smiljanić







TRAVARI SRBIJE 064/474-1369 © 2006-2018 Zoran Maksimović travarisrbije@gmail.com