Sliv Produkt d.o.o.

DIJABETES KOMPLEKS

Dijabetes kompleks koristi se kod regulisanja i smanjena nivoa šećera u krvi, smanjuje unos insulina za 45% kod insulinskih korisnika.

Čičak (arctium lappa) deluje protiv otrovno,pospešuje izlučivanje mokraće i znoja te čisti krv,koristi se i kod svih vrsta čireva,skrofila,zastarelih reumatskih bolesti.
Artičoka je izvrsna dijetalna hrana. Pogodna je za ishranu dijabetičara jer je siromašna šećerima i sadrži inulin (koji služi kao rezervni ugljenihidrat).
Kopriva (urtica dioica) je bogata belančevinama,ugljenim hidratima,mastima, kalcijumom,fosforom,gvožđem,karotinom,pantotenskom kiselinom i dr.
Dijabetes često prođe nedijagnostikovan, zato što se mnogi njegovi simptomi čine bezopasnim. Skorašnja istraživanja pokazuju da rano otkrivanje simptoma dijabetesa i terapija mogu da smanje šanse za ravoj komplikacija dijabetesa.Neki od simptoma dijabetesa su: često mokrenje,prekomerna zeđ,prekomerna glad,neuobičajeni gubitak težine,povećan zamor, razdražljivost, zamagljen vid.

Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe: 2-5 kapsula dnevno, uz jelo
Sastav: 83.3 mg Čičak, 83.3mg Artičoka i 83.3 mg Kopriva 
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan!

Cena: 1002.83 din.
GUARANA

Guarana koristi se kao stimulans - 7% kofeina i kao prirodno sredstvo za mršavljenje.

Opšte stimulativno sredstvo-deluje na centralni i vegetativni nervni sistem, ublažuje osećaj pospanosti,umora,naročito kod duže vožnje.
Prirodno sredstvo za mršavljenje-otklanja osećaj gladi, važni mikroelementi, vitamini, minerali i amino kiseline dospevaju u organizam,sagoreva masti.
Povećava izdržljivost,poboljšava opšte raspoloženje,otklanja glavobolju, migrenu i menstrualne tegobe,ublažava grčeve,reguliše krvni pritisak i rad srca,pospešuje rad mozga,povećava potenciju,ublažava mamurluk,pospešuje varenje,olakšava tegobe izazvane dugim putovanjima.
Guarana osvežava organizam,smanjuje umor i napetost mišića,ublažuje stres. Koristi se za jačenje imuniteta,podstiče varenje i kontroliše apetit.Izuzetno korisna pomoć kod mršavljenja, jer podstiče metabolizam masti,usporava starenje ćelija u organizmu.
Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe: 1-2 kapsule, 2 puta dnevno
Izbegavati uzimanje pre odlaska na spavanje!
Sastav: 300 mg Guarana prah.  
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan!
Cena: 613.60 din

KOMPLEKS ZA PROSTATU
 
Kompleks za prostatu koristi se kod problema sa prostatom.

Afrička šljiva (pigeum africanum) se koristi kao sredstvo za stimulisanje rada mokraćnih puteva i tegoba sa prostatom. Otklanja simptome pri mokrenju. Ima antiupalno dejstvo na tkivo prostate i poboljšava njen rad.Pomaže u uspostavljanju hormonalne ravnoteže kao i u sprečavanju uvećanja prostate.
Serenoa repens (saw palmetto) pojačava pražnjenje mokraće i smanjuje učestalost noćnog mokrenja,sprečava uvećanje tj.oticanje prostate.
Problemi sa prostatom su česta pojava kod starijih muškaraca. Svetska zdravstvena organizacija (SZO) procenjuje da će oko 80% muškaraca tokom života zatražiti lekarski savet i pomoć zbog problema sa prostatom, a jednom od trojice će biti potrebna operacija. Obično se kod problema sa prostatom radi o benignoj hiperplaziji ili uvećanju prostate koja za posledicu ima probleme pri mokrenju. U najgorem slučaju uvećana prostata može voditi slaboj bešici, nemogućnosti normalnog mokrenja i otkazivanju bubrega.
Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe: 2-3 kapsule dnevno uz jelo
Sastav: 125 mg Afrička šljiva i 125 mg Serenoa repens.
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan!

Cena: 995.92 din

GODŽI - GOJI

Godži jača imunitet, sprečava glavobolju, kašalj,prehlade i alergije, eliminiše umor, smanjuje šećer u krvi i reguliše insulin.
Smanjuje stres, sadrži germanijum koji pomaže u borbi protiv raka, štiti od neprijatnih efekata zračenja i hemoterapije.
Usporava procesa starenja, poboljšava kvalitet sna i pamćenja, poboljšava vid i štiti mrežnjaču oka, poboljšava reprodukciju spermatozoida.

Godži sardrži:
- 19 aminokiselina,uključujući i 8 osnovnih;
- 21 mineral,uključujući cink,kalcijum,germanijum,selen,fosfor;
- Značajne količine Vitamina B1,B2,B6 neophodnih za pretvaranje hrane u energiju;
- Esecijalne masne kiseline,kao što su Omega 6 i linolna kiselina koje su potrebne za proizvodnju hormona i nesmetano funkcionisanje mozga i nervnog sistema;
- Sveobuhvatni izvor antioksidanata koji štite telo od štetnih radikala i toksina koji mogu izazvati kardiovaskularne bolesti ili rak.

Proizvođač: Healing Noni, Hawaii,USA
Uvoznik: Sliv Produkt d.o.o
Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe:1 kapsula pre obroka, 2 puta dnevno. U slučaju infekcija, pada imuniteta, prehlada i drugih poremećaja u organizmu uzimati 2 kapsule pre obroka, 2 puta dnevno
Sastav: 100 % Godži prah
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan!

Cena: 1880.80 din


SARPANZ
 
Sarpanz - Koristi se kod hepresnih infekcija.

Sarsaparila (sarsaparilla) poseduje antibiotičko,dezinfekciono i antipiretičko dejstvo.
Pitoma ljubičica (viola tricolor) se koristi kod ekcema,svraba,reumatizma, čisti krv,umiruje bolove,osip,kraste,bubuljice.
Cink (Zn) učestvuje u građi ćelijskih membrana,neophodan je za rast.Povoljno utiče na hronične infekcije,akne,psorijazu,alergije.Ubrzava zarastanje rana.
Obični herpes je vrlo često virusno oboljenje kože što prati neka stanja organizma, kao što su nazeb, grip, poremećaji organa za varenje, sunčanje, povrede, vađenje zuba, menstruacija itd. Javlja se najčešće oko usta, na licu, nosu u vidu sitnih bistrih mehurića, grupisani kao buket jedan pored drugoga. Mehurići se brzo zamute a zatim pređu u kraste.
Proizvođač: Sarl Produits Nature, Francuska
Uvoznik: Sliv Produkt d.o.o
Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe: 2-3 kapsule dnevno uz jelo
Sastav: 83.3 mg Sarsaparila, 83.3 mg Pitoma ljubičica i 83.3 mg Cink.
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan!
Cena: 624.22 din

KOMPLEKS ZA STOMAČNE TEGOBE

Kompleks za stomačne tegobe - Reguliše nadutost i bolovi u stomaku i crevima i sprečava gorušicu, grčeve i diareju.

Hajdučka trava (achilea millefolium) čisti i jača krv i organe za varenje. Posebno je korisna za probleme sa jetrom i slezinom,kod gorušice,žutice, grčeva,groznice,bolova u krstima i leđima,raznih osipa i čireva.
Ugalj (charcoal) se koristi kod ublažavanja simptoma gasova,nadutosti, lošeg varenja,sprečava apsorpciju mnogih otrova koji se mogu nehotično uneti u organizam.Odličan agens protiv proliva.
Lišajevica (hieracium pilosella) pomaže kod lišaja,upale mokraćne bešike, izbacivanja peska i kamena iz bubrega i mokraćne bešike,kao i za pojačano mokrenje.
Dijareja označava povećanje učestalosti pražnjenja creva kao i povećanje sadržaja tečnosti ili volumena crevnog sadržaja.Tokom dijareje može doći do gubitka tečnosti sa pojavom dehidratacije, elektrolitnog disbalansa, čak i vaskularnog kolapsa. Kolaps se može naglo razviti kod dece ili starih,kao i kod onih sa vrlo teškom dijarejom kakva je npr. kod kolere. Hipokalemija se može javiti kod teške ili hronične dijareje ili ako se u stolici nalazi veća količina sluzi. Hipomagnezemija posle produžene dijareje može uzrokovati pojavu tetanije.
Proizvođač: Sarl Produits Natur, Francuska
Uvoznik: Sliv Produkt d.o.o
Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe: 2-4 kapsule dnevno uz obroke.
Sastav: 83.3 mg Hajdučka trava, 83.3 mg Ugalj i 83.3 mg Lišajevica.
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan!
Cena: 601.80 din

COWEN

Cowen - Koristi se kod proširenih i otečenih vena. i kod osećaja teških i otečenih nogu.

Divlji kesten (aesculus hippocastanum) koristi se kod reumatičnih bolova, šuljeva,proširenih vena.
Hamamelis (hamamelis virginiana) koristi se kod olakšavanja tegoba proširenih i otečenih vena.Ova biljka je bogata taninom.
Veprina (ruscus aculeatus) se koristi za bolje izlučivanje suvišne vode iz organizma,za izlučivanje mokraćne kiseline,suzbijnje raznih upala bubrega i mokraćnih kanala.
Proširene vene su veoma čest problem javljaju se kod oko 50 do 55% žena i 40 do 45% muškaraca, posle pedesete godine javljaju se kod jednog od dvoje ljudi.Veliki broj faktora utiče na pojavu proširenih vena a oni mogu biti: sa godinama, ukoliko u porodici neko pati od proširenih vena, hormonalne promene tokom puberteta, trudnoće ili menopauze, tokom trudnoće usled povećanja količine krvi koja protiče venama i arterijama, prekomerna debljina, povrede nogu, prekomerno stajanje, preterano izlaganje suncu.
Proizvođač: Sarl Produits Nature, Francuska
Uvoznik: Sliv Produkt d.o.o.
Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe: 3-4 kapsule dnevno, uz obrok.
Sastav: 83.3 mg Divlji kesten, 83.3 mg Hamamelis i 83.3 mg Veprina.
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan!
Cena: 971.14 din

ARTIČOKA
 
Artičoka - Povoljno utiče na funkciju jetre i lučenje žuči.
Pomaže varenje masti.
Smanjuje povećane trigliceride.
Smanjuje holesterol u krvi.

Artičoka je zadužena za pročišćavanje krvi,podstiče rad bubrega,suzbija crevne infekcije.Korisna je za dijabetičare jer je siromašna šećerima.Artičoku je dobro uzimati i u slučaju raznih trovanja: alkoholom,nikotinom,hranom i lekovima.U raznim dijetama najbolja je dopuna ishrani za dijabetičare jer je poznato da sadrži veći procenat insulina.Blagotvorno utiče na rad srca, uspešno eliminiše mokraćnu kiselinu i na taj način pomaže kod gihta.
Artičoka ima malu energetsku vrednost (oko 50 kalorija) i skoro zanemarljive količine masnoće i belančevina, ali je zato izuzetno bogata mineralima ( mangan, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum, sumpor i magnezijum) i vitaminima ( provitamin A, vitamini grupe B i C), dok je za njen pomalo gorak ukus zaslužena taninska kiselina.
Proizvođač: Sarl Produits Nature, Francuska
Uvoznik: Sliv Produkt d.o.o
Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe: 3-6 kapsule dnevno u toku obroka
Sastav: 200 mg Artičoka.
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan!
Cena: 574.66 din

ARTRITIS I REUMA KOMPLEKS
 
Artritis i reuma kompleks - Koristi se kod osteoartritičnih i reumatskih tegoba.

Đavolja šapa (harpagophztum) potiče iz Afrike i masovno se koristi kao antireumatik. Sredstvo protiv upala,bolova, gastritičnih tegoba,smanjuje visoku temperaturu, pomoć kod lumabaga i išijsa.
Kora bele vrbe (white willow bark) koristi se kao sredstvo protiv bolova i groznice,za jačanje i pročišćavanje krvi,ublažava tegobe jetre,bubrega i srca,poznat i kao ''prirodni aspirin.
Artritis i reuma (bolovi u zglobovima i kostima) su tegobe karakteristične za zimski period.Od ovih tegoba pati 90% ljudi starijih od 50 godina i imaju promene na zglobovima nogu, ali na sreću, 70% njih imaju minimalne tegobe. Ovi bolovi se javljaju pri opterećenju zglobova, dužem stajanju i hodu, nošenju tereta, a popuštaju pri mirovanju u postelji. Dokazano je da nagla promena vazdušnog pritiska i povećanje vlažnosti vazduha mogu pogoršati bolove u kostima, zglobovima i mišićima.
Proizvođač: Sarl Produits Nature, Francuska
Uvoznik: Sliv Produkt d.o.o.
Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe: 4 kapsule dnevno u toku obroka, minimum 3 nedelje
Sastav: 125 mg Đavolja šapa i 125 mg Kora bele vrbe.
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan!
Cena: 568.76 din

GINKO BILOBA
 
Ginko biloba - Povećava sposobnost koncetracije i stimuliše pamćenje.
Ublažava vrtoglavicu i zujenje u ušima.
Ublažava grčeve i bolove u mišićima.
Poboljšava perifernu cirkulaciju.

Ginko Biloba poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti,deluje blago antidepresivno,koristan je za osobe koje pate od migrene.
Olakšava tegobe kod astme,alergija,sprečava trombozu, reguliše povišen kao i snižen krvni pritisak.
Poželjno ga je koristiti ako postoje problemi sa jetrom ili bubrezima, raznim upalama,zujanjem u ušima,impotencijom,slabim sluhom usled starosti, slabljenjem vida,vrtoglavicama i hemoroidima.
Korišćenjem Ginko Bilobe smanjuju se neugodnosti vezane za proces starenja, povećava radne sposobnosti,ubrzava zarastanje rana i olakšava oporavak od upale vena.
Ginko Biloba se uspešno koristi u savremenom svetu zbog svog lekovitog farmakološkog dejstva lišća i semena.Sadrži veliki procenat flavonoida,ginkolida,eterična ulja,taninsku kiselinu,glikozide i dr.Smatra se da upravo ginkolidi povoljno utiču na regulaciju krvi, pojačavaju elastičnost krvnih sudova,metabolizam mozga,duševnu i telesnu vitalnost i druge.
Proizvođač: Sarl Produits Nature, Francuska
Uvoznik: Sliv Produkt d.o.o
Pakovanje: 60 kapsula
Način upotrebe: 1 kapsula dnevno u toku obroka
Sastav: 250 mg Ginko biloba.
Bez aditiva - bez konzervanasa, šećera, veštačkih i voćnih ukusa. 100% prirodan! 
Cena: 586.46 din





© 2006 Zoran Maksimović