Travar: Slobodan Tešić

Slobodan Tešić
LEČENJE STERILITETA
Do sada je kumovao čak 54 puta mališanima koji su na svet došli upravo zahvaljujući njegovoj terapiji.
Slobodan Tešić rođen je 1947. godine u Beogradu, u jednom od najlepših delova na padinama Košutnjaka, okružen beskrajnim zelenim poljima i šumom koja je bila gotovo neprohodna.
Od najranijeg detinjstva uvek se divio okruženju. Pčelama koje su imali, golubovima koji su njegova velika ljubav i konjima, jer je u blizini Beogradski hipodrom, Sve što se rađalo, također ga je, kako kaže, neodoljivo privlačilo. Drugačije je od svojih vršnjaka doživljavao je rađanje novog dana, žubor potoka i cvrkut ptica. Mogao je zapaziti i uživati u prvim jutarnjim maglama i bio je opčinjen rosom. Nekim posebnim nagonom, koji je teško objašnjiv, pratio je nastanak života. Bio je potpuno posvećen prirodi u kojoj se nalazio.
Kada je neko pričao o bolestima i isceljenju uz pomoć melema od trava, upijao je svaku izgovorenu riječ. Ni sam nije znao kako, ali uspevao je primetiti patnju žena koje nisu mogle imati djecu. Naravno, tada nije mogao znati da je to, zapravo, njegova budućnost, da je baš on imao sreću da se rodi kako bi se, zahvaljujući njemu, kasnije rodilo još hiljade dece.
Stari pčelari iz njegove okoline govorili su mu tada o neprocenjivim vrednostima i tajnama pčela i njihovih proizvoda. Posebno su isticali matični mliječ. Veliki deo svoje mladosti Slobodan je proveo sa starim porodičnim prijateljem, pčelarom i travarom. On ga je uputio u sve tajne prirode, poslije čega je naučio razlikovati i osetiti, za klasičnu medicinu, neobjašnjive nagone, te kako i koliko koja biljka može pomoći u određenim slučajevima. Dugogodišnjim radom uspeo je stvoriti prirodne preparate, najsretniju kombinaciju lekovitog bilja i pčelinjih proizvoda koja predstavlja jedno od najmoćnijih oružja u borbi protiv najvećeg neprijatelja koji se dogodio čovečanstvu - bračnog steriliteta.
S vremenom Slobodan Tešić je upotpunjavao svoje znanje i ono se na kraju pretvorilo u jedno veliko i bogato iskustvo. Svoje proučavanje lekovitog bilja potvrdio je na Sveučilištu u Zagrebu.
Kako kaže, želi, ne samo pomoći da se deca rode, već i da ljudi ponesu njegovu ljubav. Oni su u njegovom domu rado viđeni i poštovani gosti, s njima strepi i moli Boga za njih. Konačno, njegov najteži deo posla je da tu želju, čežnju i majčinski, odnosno očinski nagon usmeri u neko realnije područje. Tada je sve lakše i tada se stvaraju deca.
Problem steriliteta je veliki i svakim danom postaje sve veći. Tokom tri decenije koliko se bavi problemom steriliteta Tešićevu pomoć potražilo na desetine hiljada bračnih parova. Uglavnom su dolazili po svoju posljednju nadu, često da umire savest. Svugde su bili, sve su probali, a onda na kraju dobili njegovu terapiju, ljubav i želju i na kraju - svoje dete. Na svoj način sudelovao je u stvaranju više od 5 hiljada novih života.
Sarađujući sa Vama Slobodan Tešić će pokušati da Vaše snove pretvori u stvarnost, a onda ćete zajedno podeliti sreću. Vi ćete biti još jedan biser u nizu danas sretnih roditelja.
Slobodan svakodnevno dobiva pozive za rođendane, krštenja ili svečanosti svojih beba. Na mnoge se rado odazove. 

TRAVARI SRBIJE 064/474-1369 © 2006-2018 Zoran Maksimović travarisrbije@gmail.com