Travar: Božidar Arsić

Božidar Arsić
PETROVAC I PROPOLIS POBEĐUJU EPILEPSIJU

Smelo tvrdim da je procenat izlecenja od epilepsije preko 80 % uspesno.Ako ja ne mogu mojim biljnim preparatima da pomognem daj boze da neko drugi to ucini.
Po staroj, porodičnoj recepturi, travar Božidar iz Leskovca spravlja delotvorne biljne koktele za lečenje epilepsije u čiji sastav ulazi biljka petrovac i još sedam trava.
Travar, pčelar i inženjer poljoprivrede Božidar Arsić iz Leskovca, nasledio je porodičnu tradiciju staru jedan vek i već četrnaest godina veoma uspešno leči obolele od epilepsije. Uputstvo za sakupljanje i sušenje travki otac mu je otkrio tek kada je rešio da se povuče iz fitoterapije, a u potazi za tajnim komponentama, Božidar odlazi isključivo u nezagađene delove Radan planine, koja je po njegovom mišljenju najbogatije nalazište lekovitih travki u Srbiji.

Pismo  čitaoca:
Naime u mestu gre živim postoji moj sugradjanin Staniša kome je navedeni travar izlečio sina.Sa sigurnošću tvrdim da je dečak bio težak bolesnik i da je zahvaljujući Arsiću,danas zdrav i normalan čovek.I ja bolujem od epilepsije,dok sam bio mladji napadi su bili vrlo česti,iscrpljujući i stresni kako za mene tako i za moju porodicu.Sada kada sam stariji oni su svedeni na minimum ali se bojim kada će sledeći doći.Navedeni travar koga lično ne poznajem, ali koji je pomogao Stanišinom sinu za mene je zadnja nada ako do napada dodje.O Arsiću sam čuo sve najbolje.
Pozdrav
Vladimir iz Surdulice


TRAVARI SRBIJE 064/474-1369 © 2006-2018 Zoran Maksimović travarisrbije@gmail.com