Travar: Slađana Macić

Slađana Macić
Više od jedne decenije bavim se pravljenjem melema, tinktura, pojedinačnih čajeva i čajnih mešavina, domaćeg gorkog lista i kandiranog voća u medu. Iako svi moji proizvodi imaju visoku stopu efikasnosti i daju izvanredne rezultate, kruna mog rada je melem za lečenje dekubitusa.
Kontakt: 062/394 150

Melem je delotvoran u sto posto slučajeva, počevši od prvog pa sve do četvrtog stadijuma. U prvom stadijumu dekubitusa, koji se manifestuje crvenilom, pri tretiranju melemom sprečiće se otvaranje rana i doći će do povlačenja crvenila. U četvrtom stadijumu dekubitusa, koji je i najteži jer već postoje takozvane gangrenozne rane a pacijentima se u većini slučajeva vide i kosti, melem se primenjuje tako što se rane očiste fiziološkim rastvorom, napune melemom i previju sterilnom gazom. Melem deluje tako što razbija nekrotično tkivo, sprečava pojavu infekcije, gnoja i krvarenja, pomaže u nastajanju novih ćelija i bržem zaceljivanju rana. Ožiljci koji ostaju na mestima gde su postojale gangrenozne rane postaće ubrzo jedva primetni.

Svi moji preparati ispitani su u Zavodu za zaštitu zdravlja u Zaječaru i atestirani.
Proizvodi ne sadrže hemijske dodatke i potpuno su prirodni, uz to su i netoksični jer lekovito bilje koje koristim za pripremu preparata sakupljam samo po nezagađenim delovima Stare planine, Kopaonika, Rtnja, Stola, Deli Jovana, Malinika i Dubašnice. Preparati nemaju neželjena dejstva pa smeju da ih koriste svi, čak i deca mlađa od tri godine. Za pripremu svih preparata koristim sopstvenu recepturu i pripremam ih ručno, koristeći tehnologiju koja se primenjivala u stara vremena. 
Iz svoje palete proizvoda izdvojila bih i melem za opekotine, koji gotovo odmah po nanošenju na obolelo mesto otklanja bol, rana brzo zarasta jer melem potpomaže stvaranje novih ćelija, ožiljak ne ostaje.

Takođe i melem za sve vrste rana, koji ubrzava proces zarastanja, deluje antibakterijski pa je svaka mogućnost inficiranja tokom korišćenja melema isključena, a ako se nastavi sa nanošenjem melema i po zarašćivanju rane, ukloniće i ožiljak. 
Dodala bih i melem za sportske povrede koga mnogi sportisti sa zadovoljstvom koriste.
Tu je i melem za otklanjanje herpesa, čijom upotrebom se postižu izuzetni rezultati. 
Ljubitelj sam prirode i član sam više biljnih sekcija i planinskih društava, gde važim za vrsnog poznavaoca bilja.

Ljubav prema pomaganju ljudima u nevolji stekla sam od malena jer su mi prababa i ujak jedni od najboljih kiropraktičara u ovom kraju. Najveće zadovoljstvo u ovom poslu predstavljaju mi svakodnevni pozivi pacijenata koji pozovu i kažu da su dobro.

MELEMI I TINKTURE

Prirodni biljni preparati „ANĐELIKA“ koji sadrže 22 vrste trava daju izvanredne rezultate kod:
-Svih vrsta rana, dekubirusa, herpesa, psorijaze, hemoroida, ekcema i svih vrsta alergija, opekotina.

Melem i tinktura:
Koristi se kod: Reume i oticanja zglobova, isčašenja, uganuća, gihta, reumatskog zadebljanja mišića i proširenih vena.

Melem:
Ekcem, virusne bradavice, hemoroidi.

Čaj i tinktura:
Koristi se kod: Katara bronhija, tegoba u organima za varenje, krvarenja želuca, upale plućne maramice, kod unutrašnjih i spoljnih rana, povreda, fraktura kostiju.

Tinktura za dijabetes

Tinktura za hipertenziju. 

Tinktura koja pročišćava krv, kod žutice, podstiče cirkulaciju, kod krvnih podliva, oboljenja želuca i crevnog sistema, kod upale debelog creva, vodene bolesti i kod oboljenja jetre.

Tinktura za srce:
Jačanje srčanog mišića, anginu pektoris, opuštanje, nervnih kriza, melanholije, fizičkog i intelektualnog zamora.

Tinktura za jačanje želuca, viška kiseline, grčeva u crevima i želucu, lošeg varenja, svih stomačnih tegoba.

Tinktura:
Za jačanje kose, protiv opadanja kose.

Tinktura:
Koja reguliše visok pritisak, holesterol, pročišćavanje organizma, oboljenje krvnih sudova.

Tinktura:
Za bolju cirkulaciju-proširene vene, upalu mišića, reumu, otoka nogu, išijasa.

Čajevi
Sve vrste čajeva po narudzbini:
Kašalj, astma, bronhitis.
Bolesti jetre, žuči, bubrega, želuca.
Za živce, smirenje, jačanje organizma.
Za izbacivanje tečnosti iz organizma.
Za štitnu žlezdu.
 
 

IVICA IZ ZLOTA KOD BORA, IZLEČENA OTVORENA RANA PRELOMA POTKOLENICE, DECEMBAR 2017

Ivica iz  Zlota, hteo bih da pohvalim gospodju Sladjanu Macić iz Brestovca, koja mi je pomogla sa njenim lekovitim melemom
 da izlecim otvorenu ranu  nakon nezgode koja mi se desila. 
Imao sam otvoren prelom kostiju potkolenice. Uradjena mi je operacija na ortopediji u Boru. Operacija je bila uspesna, ali problem 
je bila otvorena rana precnika oko 5 cm.Doktor je rekao da će kasnije uraditi plasticnu operaciju radi stavljanja fleka koze.
U međuvremenu, čuo sam od prijatelja  za gospodju Macić i poručio prirodni melem sa kojim sam krenuo da mazem ranu i nakon mesec dana ,
 rana  je pocela da zarasta i pojavila se mlada koža. Tako da imam samo reci hvale o Sladjani Macić i njenim prirodnim melemima!











JELENA IZ BEOGRADA, IZLEČENE RANE OD DEKUBITA I OTVORENE RANE OD AMPUTACIJE NOGE, DECEMBAR 2017 GODINE



U alternativnu medicinu sam i ranije verovala,ali nakon upotrebe melema "Andjelika" sam samo potvrdila da je priroda lek za sve!Za gospodju Sladjanu sam cula od poznanika koji je takodje jedan od zadovoljnih korisnika istog.
Uzela sam melem svojoj mami koja je u tom trenutku izasla iz bolnice gde joj je amputirana noga kao posledica arteroskleroze(inace nije seceras)-rana od amputacije je u tom trenutku bila uredna,ali nepaznjom medicinskog osoblja(kako to obicno biva)dobila je dekubitnu ranu.
Moram da napomenem da sam pre saznanja o melemu uzimala sve sto sam cula u apoteci i nista joj nije pomoglo,cak se stanje pogorsavalo kao i bolovi!Uzela sam melem i nakon redovne upotrebe u periodu od dve nedelje rana je zarasla!Ali kako to nazalost biva mojoj majci je nakon skidanja konaca sa rane(koja je bila kao sto sam napomenula uredna)pocela da gnoji i otvara se iznova!
Moram priznati da je moja greska sto odmah nisam pozvala i konsultovala se sa gospodjom Sladjanom,ali mislila sam da je to melem samo za dekubitis.Uradili smo bris rane i rezultat je bio teska infekcija!U periodu od 2-3 dana rana se skroz otvorila i pocela da se siri u dubinu a zatim je i kost ispala!Tada sam tek u panici i ocaju pozvala gospodju Sladjanu i pitala za savet(jer u lekare vec odavno vise nemam poverenja!)
Rekla mi je da melem slobodno stavim na sterilnu gazu i da tako tamponiram ranu!Poslusala sam je i iz dana u dan gledala "cudo"!Rana tj. meso je dobilo normalnu boju i pocelo je da se regenerise,pa cak i preko koske!I nakon svakodnevne upotrebe u periodu od par meseci rana se potpuno zatvorila i zarasla!Kao svedok takvog cuda,zelim sve to da podelim sa svima koji su u istoj ili slicnoj situaciji i da im od srca preporucim cudotvoran melem "Andjelika"!A gospodji Sladjani za koju imam samo reci hvale jer je to zena sa ogromnim srcem i 
Bozijim darom da spasava ljudske živote dugujem dozivotnu zahvalnost zato sto je moja majka danas ziva i zdrava!zelim da joj se zahvalim u svoje i u ime moje porodice za svu moralnu podrsku,kao i za sve one gratis meleme koji su nam u tim najtezim danima znacili!HVALA VELIKO OD SRCA!

















GORDANA LOVRE, BEOGRAD - UZ POMOĆ MELEMA ANĐELIKA DEKUBITNE RANE SU ZARASLE

Samo onaj, ko ima dementnog i nepokretnog bolesnika, pa još sa dekubitnim ranama, zna kolike su to muke. Moja majka, Milena Joksimović, iz sela Krnule kod Šapca, boluje nekoliko godina od Alchajmerove bolesti, a poslednje dve godine je potpuno nepokretna i sa gotovo nikakvom komunikacijom. Ona je 1934. godište.

Prve rane su se pojavile pre godinu i po dana, na skočnom zglobu, pa na peti jedne noge. Lečenje je trajalo mesecima, uz česte intervencije hirurga, sa klasičnim tretmanom: Flogocid u ranu. Bolji lek je bio, uz naše insistiranje Vioplex sprej.Sadašnje dekubitne rane su se pojavile, jedna u junu 2016. na peti a druga iznad, pre oko 3 meseca. Konstantno su se pojavljivala nova crvenila, koja su pretila da postanu rane. 

Shvatila sam da ono što dobija svaki drugi dan – previjanje i Flogocid, ništa ne poboljšava. Na internetu sam počela sam da tražim lek za njeno stanje. Pažnju mi je privukla slika žene u cveću na livadi, travarka Slađana Macić iz Bora. Pročitala sam sve o njenim melemima, kao i šta drugi kažu i nekako mi je ulivala poverenje. Odmah sam naručila i sutradan dobila melem Anđelika.

Ujutru i uveče, svakodnevno ispiranje Octenisept-om i melem u debelom sloju – bio je savet travarke. Verovali ili ne, posle samo dva dana video se boljitak, što su potvrdili i medicinski radnici iz patronažne službe, koji su pristali da i sami previjaju rane na isti način kada dolaze, a mi ostalo.
Rane su u velikom boljitku, jedna je skoro skroz zarasla, posle mesec i po dana korišćenja melema. Veoma je važno da se maže i svako crvenilo, da ne bi preraslo u ranu.

Hvala Bogu i gđi Slađani Macić, koja pravi meleme i koja je veoma ljubazna i uvek ima savet i lepu reč. Svakom od srca savetujem, ako ima nekoga sa dekubitnim ranama, da što pre počne sa korišćenjem melema Anđelika i spasi velikih muka, kako pacijenta tako i sebe. 

S poštovanjem, 
Gordana Lovre

DENIĆ  IVANA, SVILAJNAC
SLAĐANIN MELEM POMOGAO MOME OCU DA NE IDE NA HIRUŠKU INTERVENCIJU DEKUBITNIH RANA

Moj otac se razboleo od multiple skleroze.Ostao je nepokretan i vezan za krevet,što je uzrokovalo pojavu dekubitnih rana.
Pokušavali smo da ih izlečimo raznim lekovima koje smo kupovali u apotekama,ali je bilo bezuspešno.Bilo je sve gore i gore.Dužina,širina i dubina dekubitisa su se povećavali. Na sve muke koje je imao,još te dekubitalne rane  su mu zagorčavale život i njemu,a i nama.Ništa nam nije ostalo drugo osim da pokušamo sa alternativnom medicinom.
Pokušavajući da pomognem svome ocu,izlaz sam tražila na sve moguće načine.
Na internetu sam saznala za Slađanu Macić iz Brestovca i njen melem.
Pročitala sam iskustva drugih.Rekla sam sebi,a i ocu “Hajde da pokušamo,ne možemo ništa da izgubimo.”
Poručila sam melem.Počela sam da ga mažem ocu na rane. Imao je desetak dekubitalnih rana.
U početku sam mu mazala melem češće,a onda vremenom,kada je usledilo poboljšanje ređe. Mazala sam mu melem uporno i vremenom su rane počele da se povlače.Imao je i dve velike rane za koje su lekari rekli da će verovatno trebati da se uradi hiruška intervencija.Mazala sam mu melem i na te duboke rane,uporno.Znatno vidljivo  poboljšanje je i na njima.Znatno su se smanjile i povukle.Ne treba sada hiruška intervencija.S obzirom da su te dve rane bile baš duboke,povremeno mu mažem melem i sada.Na ostalim mestima rane su se skroz povukle.
Apsolutno sam prezadovoljna Slađaninim melemom i iskreno ga preporučujem svima koji imaju ovu vrstu problema.Mome ocu je mnogo pomogao.Znam da zaista ima efekta i zato ga i preporučujem.
Moć bilja  u ovom Slađaninom melemu zaista čini čuda.

АНЂЕЛИЈА, НИШ - ИЗЛЕЧЕНА РАНА ОД БИЦИКЛЕ

Пре месец дана нашој малој Анђелији десила се незгода, када сам је возио на бициклу и нога јој је ушла у точак. Створила се велика рана, док на сву срећу прелома није било. Након другог превијања у болници, докторка нам је рекла да јој је рана са некрозом, и ако се у скорије време не повуче, да ће морати да јој то одстране хируршким путем. Међутим, моја жена је гледајући на интернету на сајту Травари Србије, пронашла госпођу Слађану Мацић из места Брестовац близу Бора која прави природне мелеме за разне ране, кожна оболења, опекотине ... Чули смо се са Слађаном и ја сам отишао код ње лично да узмем мелем. Она ми је објаснила како се мелем користи. Мелем је коришћен нешто мање од месец дана, и резултат је видљив на последњој слици. Од првог дана употребе мелема па док рана није зарасла побољшања су била видљива. Редовно смо ишли на превијања и докторки смо рекли шта смо употребљавали. Била је изненађена да се ефекат мелема тако брзо и одлично показао. Да не заборавим да кажем да Слађана за своје мелеме има сертификат Завода за јавно здравље у Зајечару. Мелем је потпуно природан и здрав за употребу, у шта смо имали прилике да се уверимо.Неизмерно смо захвални госпођи Слађани, на помоћи и њеном мелему.

 








TAMARA PETROVIĆ, KRALJEVO

Za ove fantastične meleme čuli smo od rođaka koji su koristili melem za zatvaranje dekubitnih rana, a koji im je dao fantastične rezultate.
Posle neuspešne terapije koju je otac koristio kod alergijskog osipa po kože, kao poslednja nada nam je ostala da probamo i to...i naravno osip je nestao već posle par dana nanošenja.
Kasnije to nam je bio prvobitan izbor za bilo koji zdravstveni problem. Melem koji se koristi kod virusnih bradavica, takođe odličan. Nestale su bez ikakve bolne terapije ili spaljivanja.
A tek onaj za ponovni rast kose, sve preporuke sa moje strane. Za koji god proizvod da se odlučite nećete se pokajati jer sigurno pomaže. 


LJUBICA MINIĆ, ZAJEČAR, IZLEČENA DEKUBITNA RANA NA PETI
 









SPASIĆ JELENA, BEOGRAD , DEKUBITNE RANE

Moj suprug ima 55 godine. U januaru ove godine zbog dugogodišnjeg problema sa visokim krvnim pritiskom, dobio je moždani udar.
U komi je bio 4 meseca.Svaki bolesnik se bori sa svojom bolešću, a mi smo bili izbezumljeni. Od ležanja je dobio dekubitne rane, koje su se svakog dana pogoršavale.
Uz dužno poštovanje osoblju bolnice, nikakvih rezultata nije bilo. Došlo je do te faze da su se kosti videle. Pored njegove primarne bolesti, našli smo se svi u očajnomm stanju, zbog dekubitnih rana.

Svi smo bili presrećni, suprug se osvestio, ali očekivala nas je duga borba, kako se izboriti sa dekubitima. Rane su ga očajno bolele. Zdrastveni radnik koji ima velikog iskustva sa lečenjem dekubita melemima, uputila me na travarku Slađanu Macić. Pozvala sam je i objasnila  u kom stadijumu su rane. I tako je krenula još jedna borba, kako doći do izlečenja rana. Rane su previjane prema upustvu, rezultata se vidi iz priloženih 
fotografija. Lečenje je trajalo 6 meseci. Naša upornost istrpljenje se isplatilo. NAša ćerka je rekla: gospođi Slađani treba dodeliti nobelovu nagradu za njen melem.
U ime cele moje porodice, VELIKO HVALA TRAVARKI SLAĐANI, sa kojom smo bili  stalno u kontaktu. Moja zadnja poruka  sa slikom izlečene rane, upućena Slađani glasi:
Evo i mi dođosmo do kraja, pa da vam javim. Zahvaljujući vašem melemu, ovaj dekubit koji je bio dubine velike pesnice, se zatvorio.Nadoknadio je i deficit kože, pa sm tako izbegli i plastičnu operaciju.
Hvala puno, nastavite da pomažete ljudima, kao što ste nama pomogli. Bog vam dao svako dobro. Srdačan pozdrav od cele porodice.
Za one koji imaju sličan problem, eto naše ispovesti, jedne prave istine.
 









SAVIĆ OLIVERA, ZRENJANIN - OPEKOTINE

Ja sam Olivera. U 60-tim godinama sam, živim sama i sve poslove moram sama obaviti. Tako sam se letos, prilikom kućnih obaveza isipala vrelu supu na nogu. Otišla sam kod lekara, gde su mi odmah skinuli kožusa noge. Na previjanje išla sam svaki dan.Nije bilo boljitka. Imala sam užasne bolove, a rana nije zarasla.
Komšika koja me je svakog dana obilazila i videla moje muke, rekla je da će potražiti neki spas za mene kod travara.
Već je od prijatelja čula za travarku Slađanu, jer su koristili njen melem za dekubitne rane i bili su prezadovoljni.Potražila je broj telefona, pozvala Slađanu i naručila melem za opekotine koji je stigao za 24 h.
Slikala je moju nogu pre korišćenja melema i krenula je da mi previja ranu melemom, po uputstvu. U početku imala sam još bolova,
kod lekara  na previjanje više nisam išla. Kako je krenulo zarašćivanje rane, tako je slikano. Meni je bilo sve bolje i bolje. Tako da je zahvaljujući melemu  došlo do potpunog obnavljanja nove mlade kožice. Nastavila sam i posle toga da mažem ožiljak. I tako je zahvaljujući travarki Slađani i njenom melemumojoj muci je došao kraj. Nek je bog poživi, da bi lečila ljude.
 







BLAGOJE BUHA-REPUBLIKA SRPSKA,SIN NA VMA
DEKUBITNA RANA POTPUNO UKLONJENA

Moj sin,dvadesetih godina,po zanimanju varioc je doživeo povredu na poslu,usled čega je njegovo zdravstveno stanje jako ugroženo.
Nalazi se u teškom stanju .
Nekoliko meseci  je vezan za krevet  i od nemogućnosti da ustaje iz kreveta dobio je dekubitalnu ranu.
Lekari su mu mazali mast i kreme koje  nisu davale rezultat.
Pokušavali su i raznim podlogama da uklone ranu,ali nije imalo efekta.
Pored muka u kojima se nalazi moji sin,nisam mogao da sedim i čekam da se išta promeni samo od sebe.Rana je bila velika.
Tragajući po netu saznao sa za Slađanu Macić iz Brestovca i njen melem protiv dekubitisa.Poručio sam melem.Nakon redovnog korišćenja od tri meseca,rana je potpuno nestala.
Lekari su bili iznenađeni.Pitali su me kako je rana nestala.Rekao sam im za Slađanin melem.
Oduševljeni su lekovitim dejstvom ovog melema.
Iskreno i od srca preporučujem ovaj melem onima koji imaju ovu vrstu problema,jer zaista ima efekta.

MILEKOVIĆ ZDRAVKA, NOVI BEOGRAD - DEKUBIT

Moja tetka ima 83 godine, pala je i polomila butnu kost. Ležala je na Banjici, gde je od ležanja u jednom položaju, na leđima, na sarkalnom delu dobila dekubit. Previjanje u bolnici, bilo je uobičajeno, što nije dalo nikakvog rezultata. Posle određenog vremena pustili su je kući.
Nismo znali šta učiniti sa dekubitnom ranom, koja je svakim danom izgledala sve gore. Za Slađanu travarku i njen melem, saznali smo od medicinske sestre, koja je već kod pacijenata, sa takvim oboljenjima koristila melem. Naručili smo melem, rana nije slikana sa nekrozom. Slikala sam je nakon skidanja nekrotičnog dela. Melem smo koristili po uputstvu, dva puta dnevno previjanja.
Trebalo je vremena, strpljenja i upornosti sto je sastavni deo izlečenja tako teških rana. Melem smo naručili par puta. Rezultati su odlični. Rana je zarasla.
Lečenje je potrajalo zbog nemogućnosti okretanja pacijenta na stranu,vec je stalno lezala na samoj rani.
Ovim putem zahvaljujem se medicinskoj sestri koja me je uputila da pozovem Slađanu i naravno samoj Slađani koja je svojim melemom učinila čuda.
 





MILENA JOVANOVIĆ, BOR
IZLEČILA SAM DEKUBITUS UZ POMOĆ MELEMA SLAĐANE MACIĆ

„Dugo vremena patila sam od polineuropatije, oduzetosti nogu, tako da sam sve vreme provodila ležeći na leđima u krevetu. Posle nekog vremena, pored bolova u nogama, javio mi se bol i u predelu leđa. Iz kreveta sam ustajala i kretala se u invalidskim kolicima jedino kada sam odlazila kod lekara. Zbog sve većih tegoba i strahovitih bolova često sam primala trodone i infuzije. Pored svih muka koje su me zadesile dobila sam i ešerihiju koli, pa mi je bila pridodata i antibiotska terapija. Usled nošenja pelena za odrasle, često su mi leđa bila mokra, pa su na tim mestima počele da mi se stvaraju otvorene rane. U početku su bile male a onda su postajale sve veće i bolnije. U martu 2009. godine smeštena sam na odeljenju u bolnici gde su mi lekari pregledali sada već velike rane i saopštili da je to dekubitus, koji se javio usled dugog ležanja i vlažne kože na leđima. Sada su mi život ugrožavali dekubiti koji su bili veliki, krvavi i gnojavi. Sintetički lekovi koje sam koristila, u mom slučaju nisu se pokazali efikasnim, pa je veliki uspeh predstavljalo i samo privremeno smirivanje bolova. Rane su mi svakodnevno čišćene i previjane ali ni to nije dalo povoljne rezultate, dekubitus je prešao u četvrti stadijum pa su mi se čak i kosti videle. Kada sam posle četiri meseca napustila bolnicu, čula sam za travarku Slađanu Macić iz Brestovca. Pozvala sam je i već sutradan došla je kod mene. Pogledala je dekubite, pružila mi utehu i dala nadu da ću se izlečiti. Melem koji je donela koristila sam tako što sam dva puta dnevno, alkoholom očišćene rane, punila melemom i previjala sterilnom gazom. Posle tri nedelje osetila sam prve znake poboljšanja, nekrotično tkivo je počelo da otpada a krvarenje i gnojenje je prestalo. Za dva meseca rane su se potpuno zatvorile. Otišla sam na kontrolu a lekari su iznenađeno posmatrali moje ožiljke od dekubitusa na leđina, ne verujući u tako brz oporavak. Kada su laboratorijske analize napokon pokazale uredne rezultate odlučila sam da u Gamzigradskoj banji provedem dvadesetjedan dan. Tamo sam ponovo prohodala.
Sada živim jednim sasvim normalnim životom i uživam u svakodnevnom druženju sa prijateljima. Rado odlazim u prirodu, čiju sam blagodet osetila na svojoj koži. Shvatila sam da je priroda čudo, a da u rukama ove divne žene i odlične travarke Slađane Macić iz Brestovca, postaje čudotvorni lek.“ 
 

PRE I POSLE UPOTREBE MELEMA ZA DEKUBITIS





DRAGICA ŠTENGLAR, VRNJAČKA BANJA 
OTKLONILA SAM ARTRITIS MELEMOM SLAĐANE MACIĆ

„Trideset godina radila sam kao frizerka i zbog prirode posla koji je zahtevao svakodnevno višečasovno stajanje, počela sam da osećam bol u zglobovima i nogama. Suprug mi je svakoga dana po povratku sa posla masirao noge koje su vremenom počele da otiču i bole sve intenzivnije. Zbog nedavnog lošeg iskustva sa jednim lekarom čvrsto sam odlučila da se ovaj put lečim prirodnim putem. Suprug je iz Nemačke doneo kremu za artritis. Mazala sam je redovno, otoci se nisu povećavali ali se nisu ni smanjivali. Stavljala sam i obloge od komove rakije ali ni to nije pomagalo. I dalje sam ostala pri tome da ne idem kod lekara a noge su mi postajale sve otečenije i sve teže sam se kretala. Odlučila sam da neko vreme provedem u Brestovačkoj banji, koja je jedna od najboljih za osobe sa mojim problemima. Vratila sam se posle nekoliko dana jer je artritis uznapredovao pa kupanje u lekovitoj vodi nije imalo svrhe. Kada je sin došao po mene preporučio mi je da probam preparat Slađane Macić iz Brestovca. On je već koristio njen melem za opekotine i pokazao se kao vrlo efikasan, pa sam odlučila da i ja pokušam. Zbog mog otežanog kretanja, travarka Slađana je pristala da dođe kod mene u Vrnjačkoj banji i pogleda o čemu se radi. Ubrzo je usledio susret i jedan veoma ozbiljan razgovor. Objasnila mi je da bolest koja se stiče godinama ne može proći preko noći, te to da je pri korišćenju njenog melema potrebna redovna upotreba, upornost i strpljenje. Meleme je poslala po mom sinu, i moje lečenje artritisa je počelo. Svako veče pre spavanja utrljavala sam melem i uvijala baš onako kako mi je pokazala. Uz malo upornosti bolovi i otoci su se postepeno smanjivali, sve lakše sam se kretala, pa sam posle dužeg vremena mogla da nosim obuću i uživam u svakodnevnim šetnjama po Vrnjačkoj banji. Za šest meseci artritis je potpuno nestao a ja sam se vratila svojim svakodnevnim životnim navikama. Od tada je prošlo tri godine i više nikada nisam imala problema sa artritisom, ali Slađanin melem još uvek povremeno koristim u preventivne svrhe. Prezadovoljna efikasnošću i postignutim rezultatima sa melemom travarke Slađane, obratila sam joj se za pomoć i prošle godine kada sam usled gripa dobila zapaljenje pluća. Ona mi je tada pripremila čajnu mešavinu koju sam pila četiri puta dnevno. Uz pomoć lekovitog bilja, izbacila sam puno šlajma za vrlo kratko vreme. Pošto su svi Slađanini melemi potpuno prirodni i netoksični nisam imala nikakvih neželjenih dejstava. 
Sada imam pedesetosam godina, zdrava sam žena i odlično se osećam.“ 




NIKOLIĆ SLAVICA, MEDOŠEVAC-NIŠ
POTPUNO IZLEČEN HERPES

Moja svekrva je žena koja je stara i bolesna,bez desne noge.
Ne može da se kreće i ustaje iz kreveta.Od ležanja je dobila rane za koje sam ja pomislila da su dekubitalne rane.
Međutim nemajući iskustva ranije sa  tim nisam bila sigurna i nisam znala o čemu se radi.Ipak to je bio herpes.To je bilo strašno koliko se njoj po telu to proširilo,od stomaka do kičme,cela desna strana tela.
Rane su bile izuzetno velike u obliku plihova,vodenih plihova i crvenila.Lekari su joj davali lekove,koji nisu davali znake poboljšanja,već proces se pogoršavao.
U konsultacijama sa snajom,koja je medicinska sestra rešile smo da nađemo načina da joj pomognemo.
Snaja je na internetu saznala za Slađanu Macić iz Brestovca i njen melem protiv dekubitalnih rana.
Odmah smo poručile melem.Za jedan dan je melem stigao i odmah sam počela da ga mažem svekrvi.Već posle drugog mazanja počelo je da se vidi poboljšanje.Nismo mogle da verujemo,ali je izuzetna moć  ovog melema.
Mazala sam joj melem nedelju dana.
Rane i kraste su potpuno nestale bez ikakvih bolova.
Prezadovoljna sam melemom i preporučujem ga svima  koji imaju problema i sa dekubitisom i herpesom,jer zaista ima efekta.Nema laži,nema prevare.Ovo govorim iz iskustva.

SLAVICA JANOŠEVIĆ, BOR
OSLOBODILA SAM SE HEMOROIDA I OTKLONILA ARITMIJU
UZ POMOĆ PREPARATA SLAĐANE MACIĆ

„Usled višegodišljeg slabog kretanja i loše ishrane u pedesetpetoj godini pojavili su mi se hemoroidi. Neprestano sam osećala peckanje i svrab koji je postajao sve nasnosniji. Godinu dana nigde mira nisam imala. Da zlo bude veće, pojavio se i problem sa pražnjenjem creva, čas sam imala dijareju, čas opstipaciju, što mi je samo pojačavalo tegobe. Koristila sam razne kreme protiv hemoroida ali je njihovo korišćenje bilo bezuspešno jer su se peckanje i svrab samo privremeno ublažavali.
 Posle jedne i po godine saznala sam za travarku Slađanu Macić iz Brestovca i to da ona veoma uspešno leči hemoroide. Već nervozna zbog neprijatnih bolova, bez oklevanja i bez trunke sumnje, odlučila sam da pokušam sa fitoterapijom, i istog dana stupila sam u kontakt sa travarkom Slađanom i zakazala sastanak. Otišla sam kod nje i ispričala joj svoje muke sa hemoroidima. Od travarke Slađane dobila sam melem protiv hemoroida koji sam mazala tri puta dnevno na obolelo mesto, melem kojim sam masirala stomak da bi mi se normalizovala stolica, čajnu mešavinu i puno korisnih saveta o ishrani kada su u pitanju hemoroidi. Narednih dana redovno sam koristila preparate i pridržavala se svih uputstava, a olakšanje sam osetila već posle prvog nanošenje melema. Peckanje i svrab su se svakoga dana smanjivali, a stolica mi se normalizovala. Nakon tri meseca hemoroidi su potpuno nestali a što je najbitnije, od tada se više nisu ponovo pojavljivali. 
Prezadovoljna efikasnošću Slađaninih melema, odlučila sam da od nje zatražim pomoć i za aritmiju od koje sam se više godina lečila. Od terapije koju su mi lekari prepisali nije mi bilo bolje i loše sam se osećala. Ovog puta travarka Slađana mi je dala tinkturu protiv srčanih tegoba. Koristila sam je tri puta dnevno tako što sam svaki put po pet kapi nanosila na kocku šećera. Za nešto manje od dva meseca iščezle su sve smetnje, osećala sam se snažnije i ponovo sam bila puna energije.
Zbog ovog iskustva postala sam pobornik fitoterapije i zdrave ishrane. Često koristim Slađanin čaj za jačanje organizma, i zahvaljujući njemu, iako imam pedesetdevet godina, za sebe mogu da kažem da sam



SLAVICA SRBULOVIĆ, BOR 

ČAJNOM MEŠAVINOM REGULISALA SAM RAD ŽELUCA 

I ako sam oduvek bila zdrava žena, u tridesetdevetoj godini, primetila sam da mi se posle konzumiranja pojedine hrane javlja bol u želucu praćen kiselinom i gorušicom. U početku nisam marila ali je bol godinama postajao sve veći, kiselina i gorušica sve jače a želudac je počeo i posle uzimanja male količine hrane da mi otiče. Posetila sam lekara, obavila sve potrebne preglede i analize. Kao terapiju dobila sam šumeće tablete koje regulišu lučenje želudačne kiseline. Tablete su pomagale ali samo privremeno. Neposredno nakon uzimanja tablete bol se smirivao a zatim se ubrzo vraćao. Bolest sam kontrolisala tako što sam izbegavala masnu, ljutu, kiselu i začinjenu hranu, suhomesnate proizvode, slatkiše i gazirane sokove. Takoreći, bila sam na dijeti non stop. Često sam kuvala i čaj od majčine dušice koji mi je prijao i ublažavao simptome. Posle desetogodišnje muke sa bolom i kiselinom, u julu 2010 godine u želucu mi se pojavila veća loptasta izraslina, koja me je ometala u obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti. Tada sam od prijateljice, takođe medicinski radnik, čula za travarku Slađanu Macić iz Brestovca. Ona je već koristila njenu tinkturu i bila je prezadovoljna. Obratila sam joj se za pomoć i travarka Slađana mi je pripremila čajnu mešavinu koju sam pila dva puta dnevno, ujutru pre doručka i uveče posle večere. Tri dana posle upotrebe čaja počela sam da osećam olakšanje u želucu, bol je bio manji a kiselina i gorušica blaži. Za deset dana sve tegobe su prestale a do petnaestog dana loptasta izraslina je izčezla. Nastavila sam da pijem čajnu mešavinu još mesec dana, dok nisam utrošila svu količinu koju mi je Slađana pripremila. U septembru 2010. godine bila sam ponovo zdrava osoba, kao što sam i sada. Što se ishrane tiče ponovo smem da uživam u raznovrsnoj hrani i konzumiram sve ono čega sam se godinama odricala, bez straha da će se simptomi ponovo pojaviti. Čajnu mešavinu travarke Slađane Macić uzimam samo preventivno, po jednu šolju čaja na svakih desetak dana. 
Veoma zadovoljna postignutim rezultatima, preporučila sam sestri Slađanine proizvode. Ona od svoje petnaeste godine ima neredovnu stolicu a kao posledica toga pojavili su joj se hemoroidi. Travarka joj je pripremila čajnu mešavinu kojom je otklonila problem neredovne stolice i rešila se hemoroida. Nedavno je i naša majka, koja je već u godinama, počela da koristi čajnu mešavinu za probleme sa zelucem i jako je zadovoljna. 


SLOBODAN RAKIĆ CAKAN, BOR
DELOTVORAN MELEM ZA SPORTSKE POVREDE

Četrdesetdve godine radim kao trener Džudo kluba Bor. Ljubitelj sam sporta, zdravog života i prirode. Imam šezdeset godina i tokom svoje duge karijere imao sam par težih i više lakših povreda prilikom treniranja, priprema za takmičenje a i samog takmičenja. Džudo je zahtevan sport, a tokom priprema za takmičenje kada su treninzi najzahtevniji i najintenzivniji ume da bude iscrpljujuć a ponekad i bolan sport. Prilikom nezgodnih padova, zahvata i bacanja protivnika može da dođe do povreda gde se najčešće povređuju zglobovi, hrskavice a ponekad dolazi i do iščašenja. 
Ranijih godina kada sam sam se povređivao, bio sam prinuđen da izvestan broj treninga provedem pasivno, lišen uživanja u borbi sa mojim džudistima. Moj oporavak je uvek trajao duže zbog alergije koja mi se javljala usled korišćenja masti i krema koje sam nanosio na povređena i bolna mesta. Prilikom jedne povrede kada sam iščašio koleno i gde mi je napukla hrskavica, od poznanika sam čuo za travarku Slađanu Macić iz Brestovca i to da ona priprema melem koji se primenjuje kod sportskih povreda, da je bez sumnje veoma efikasan i potpuno prirodan. Kontaktirao sam je i objasnio joj čime se bavim. Dobio sam melem za sportske povrede koji sam utrljao u predelu kolena i za kratko vreme bol je prestala. Iznenađen i oduševljen tako dobrim rezultatima, pozvao sam travarku Slađanu i uputio joj sve čestitke na ovako dobrom melemu. Pod dejstvom tog melema koleno mi se brzo smirilo a hrskavica je srasla i mogao sam ponovo da se vratim aktivnom učešću u treniranju džudista. Od tada ovaj melem koristim pri svakoj povredi, bilo da je ona manja ili veća. 
U sali u kojoj vodim treninge obavezno se nalazi ovaj melem koji sada koriste i sve moje kolege sa kojima radim, kao i naši džudisti ukoliko dođe do povrede i svi su zadovoljni. Pohvalio bih i melem za opekotine koji sam koristio i postigao izvanredne rezultate. Rana mi je brzo zarasla, a pošto sam nastavio da ga nanosim i po zarašćivanju rane nije mi ostao ožiljak. Ovim putem, uputio bih još jednom sve pohvale za preparate travarke Slađane Macić.  


JELENA MARKOVIĆ, BOR


Pre tri godine moj petnaestogodišnji sin pao je sa bicikle i teško povredio prst na ruci. Zdravstveni sam radnik pa sam odmah uvidela ozbiljnost rane i odvela ga hitno kod lekara. Videla mu se kost koja je bila povređena a rana nije mogla da se ušije jer mu je bio otkinut deo prsta, kao i nokat. Rana je svakodnevno čišćena i previjana a znaci zarašćivanja nisu bili vidljivi. Komšinica me je ubedila da pokušamo prirodnim putem sa melemom za zarašćivanje rana travarke Slađane Macić iz Brestovca. Pozvala sam Slađanu i ispričala joj sve o povredi prsta mog deteta. Ona mu je dala melem i objasnila kako da ga koristi. Iz dana u dan prilikom previjanja rane, zarašćivanje je bilo znatno vidljivo. Za nedelju dana stvorila se mlada koža i rana je zarasla.
 Zadovoljna postignutim rezultatima i efikasnošću ovog melema odlučila sam da se Slađani obratim za pomoć zbog gastritisa  koji se periodično javljao. Posle jela osećala sam bol u želucu i nadutost, mučila me je povećana kiselina, smetala mi je pojedina hrana a kafe sam morala da se odreknem. Prijalo mi je hladno mleko pa sam ga pila u većim količinama. Pored gastritisa imala sam i problem sa neredovnom stolicom. Slađana mi je pripremila čajnu mešavinu koju sam pila po njenom uputstvu, ujutru i uveče po jednu šolju čaja. Posle dva dana osetila sam prvo olakšanje, a želudac je postepeno prestajao da me boli. Nakon nekih dvadesetak dana nisam više osećala nikakve tegobe a i stolica mi se potpuno normalizovala, bez ikakvih neželjenih dejstava.
U preventivne svrhe čajnu mešavinu uzimam samo na proleće jer mi je tada gastritis bio najizraženiji. Kada je o ishrani reč, jedem apsolutno sve ali u umerenim količinama. 
  

VLADISLAV ŽARKOVIĆ IZ ŽIČE, MAJKA SLOMILA KUK
DEKUBITALNA RANA 8cm x 2cm UKLONJENA
 




Moja majka je slomila kuk i ležala je na ortopediji  i kući nekih godinu dana.
Od tolikog ležanja i nemogućnosti ustajanja i kretanja stvorila  se dekubitalna rana.
Zbog problema koje je imala poslao sam je u banju, međutim kada se vratila iz banje rana se znatno proširila.
Pokušavao sam raznim kremama i mašću da joj pomognem. Koristili smo nekih sedam-osam krema i masti, ali rezultata nije bilo.
Tragajući na internetu  za pomoć majci saznao sam za Slađanu Macić iz Brestovca i njen melem. Poručio sam ga odmah i za jedan dan je melem stigao.
Mazao sam ga majci na ranu u početku četiri puta u toku dana, a zatim ujutru i uveče. Rana je bila 8cm x 2cm. Rana je bila toliko duboka da sam je melemom popunjavao. Nakon mesec  i po dana rana je zarasla.Nema više otvorene rane i nema bolova, koža se podmladila. Melem još uvek mažem majci, ali preventivno.Ne samo da je pomogao mojoj majci već i komšijama kojima sam ga preporučio kod rana i opekotina. Zaista je ovaj melem delotvoran. Preporučujem ga svima koji imaju ove probleme, jer će im ovaj melem zaista pomoći.Ovim putem želim da se još jednom zahvalim travarki Slađani Macić

MARIJA BERISAVAC, MATARUŠLA BANJA

Za Slađanu Macić iz Brestovca i njen melem protiv dekubitisa saznala sam preko prijatelja, a vrlo brzo sam našla i na internetu. Poručila sam melem, trebao mi je za baku koja se oporavlja od moždanog udara.  Imala je na leđima na repu veoma malu ogrebotinu koja je u početku izgledala kao potpuno bezopasno. Kako je vreme odmicalo to je počelo da modri i da se širi u dubinu. Lepo je moglo da se primeti da to više nije tako bezopasno.Sve što bih stavila na to mesto od raznih krema izgledalo je kao da zarasta i da je bolje, ali već idućeg dana  ista priča i sve lošije.
Srećom, jednog dana sam se požalila prijateljici koja  mi je obećala da će mi naći broj telefona  žene koja pravi meleme protiv dekubitisa, jer poznaje čoveka koji je poručivao svojoj majci kojoj je takođe melem pomogao. Posle dva dana sam dobila Slađin broj i adresu na internetu. Melem je stigao odmah za dan i kako je Slađana rekla tako sam ga koristila. Posle jedne potrošene kutije mojoj baki je ostao samo ožiljak, melem je sve potpuno očistio. 
 Takođe je melem pomogao baki kod bolesnog nokta.  Imala je na desnoj nozi u levomm uglu nokta malu crnu flekicu, koju sam primetila, ali nisam ni sanjala da može da postane problem.Jedno jutro sam pogledala i videla pola nokta potpuno crno i  meso oko te polovine upaljeno i veoma crveno. Pozvala sam Slađanu I pitala mogu li staviti melem, rekla je da mogu i da će posle drugog trećeg mazanja, melem sve to izvući. Tako je i bilo, sve se očistilo i vratilo u normalu.
Melem uvek imamo u kući, a koristim ga, baki mažem pluća, , pete, laktove, lice,  povremeno ga i ja koristim  za lice I veoma mi koristi. Imala sam po licu tamne fleke. Pored melema koji je neverovatno dobar I koji zaista pomaže, poručujem od Slađane I čaj protiv stomačnih tegoba, koji je baki regulisao stolicu I čaj za kašalj, bronchitis I astmu, koji baki pomaže za iskašljavanje, a koji povremeno koristimo svi u kući. Hvala  bogu,  što postoji neko kao Slađana, što je uvek dostupna   i što uvek ima vremena da sasluša i pomogne svima kojima je to potrebno.


HRISTIJAN KAMČEV,SENJSKI RUDNIK
DUGOGODIŠNJU RANU NA NOZI MOJE MAJKE OD UJEDA PSA  ZALEČIO MELEM SLAĐANE MACIĆ IZ BRESTOVCA

Moju majku je pre desetak godina  na nozi u predelu skočnog zgloba ujeo pas šarplaninac.
Rana je bila prevelika.Počela je da curi i da gnoji.Odveo sam majku kod lekara i kada su joj videli ranu na nozi rekli su da je u pitanju pokidana vena.Davali su joj raznorazne masti,lekove i terapije koje nisu davale nikakve rezultate.
Rana jeste da se spolja,površinski  zatvarala preko zime,ali unutra je gnojila i idalje curila,a zatim bi se opet u proleće otvarala.Imala je prejake bolove.Bezuspešni pokušaji lečenja rane na nozi moje majke od ujeda psa doveli su me do očaja.
Gledao sam je kako pati i trpi nesnosne bolove.
Terapije i raznorazne masti nisu davale nikakvih rezultata.U želji da pomognem svojoj majci i iz očaja zbog njene patnje i muke počeo sam da tražim po netu nešto što bi pomoglo mojoj majci.
Ušao sam na sajt Travari Srbije i  počeo da čitam ispovesti ljudi koji su imali raznorazne probleme,a pomogao im je melem Slađane Macić iz Brestovca.
Melem je namenjen  za sve vrste rana, koji ubrzava proces zarastanja, deluje antibakterijski pa je svaka mogućnost inficiranja tokom korišćenja melema isključena .
Odlučio sam da pozovem Slađanu Macić i da se konsultujem sa njom.
Ohrabrilo me je njeno razumevanje i poznavanje problema i same rane koju je majka imala, što sam iz razgovora sa njom,kada sam joj objasnio kakav problem imam sa majkom uvideo. 
Zapravo rekla mi je da je u pitanju venska rana,ali ne pokidana vena kao što su mi govorili lekari.
Rešio sam da poručim melem.Za jedan dan je melem stigao i odmah sam počeo da mažem majci ranu.
Bio sam strpljiv i ja,a i majka,što je posle dva meseca dalo rezultata.
Rana koja je bila do 10 cm se znatno smanjila.
Za dva meseca korišćenja melema rana se prepolovila na 4-5 cm i što je jako važno nije zarastala samo spolja već i iznutra.
Majka je nastavila sa korišćenjem melema do daljnjeg,dok rana skroz ne zaraste jer ovaj melem je neverovatno,delotvorno,blagodetno čudo koje daje rezultata i pomaže svima koji imaju ovu vrstu problema i muke.
Najiskrenije i od srca preporučujem  melem Slađane Macić iz Brestovca.
Potrebno je samo da ga poručite,redovno koristite i  budete strpljivi,a efekat će sigurno doći.



DRAGANA PAVLOVIĆ, ZDRASTVENI RADNIK IZ BEOGRADA

Za Slađanu Macić i njen melem za dekubite saznala sam preko interneta, kontaktrirala je i ubrzo počela da koristim melem. Zdrastveni sam radnik i ništa slično nisam videla, mogu i navesti šta smo sve koristili za dekubite, ali ništa kao ovaj melem. Rana je bila veličine i dubine pivskog zatvarača i nalazila se na sakralnom delu. Sa samo jednom kutijom melema, rane nema. Žao mi je samo što ranu nisam svakodnevno slikala da se vidi postupak zatvaranja. Bitno je da se rana ispere fiziološkim rastvorom, zasuši i napuni melemom, stavi se gaza i flaster da se ne pomera i tako ujutru i uveče.Samo upornost u primeni melema i rezultati su tu, rane nema više.


MIRJANA IZ LAZAREVCA: MELEMOM SLAĐANE MACIĆ MOJ OTAC SE IZLEČIO OD CRVENILA KOŽE I DEKUBITISA

Moj otac je doživeo mozdani udar prošle godine i njegovo stanje u početku je bilo veoma teško. Uz veliki napor, trud, strpljenje i volje stanje se posle godinu dana veoma poboljšalo ali još uvek smo u velikom grču ja i moja porodica jer je to bolest koja ima svoje posledice i nemože se skroz izlecitii.
Naime mom ocu je 77 god. I usled te bolesti dugo je ležao u postelji, nije mogao da se kreće i fiziološke potrebe je obavljao mahom u pelenama, tako je i dobio jako crvenilo i na mestima su se nazirali plihovi, na preponama koje je bivalo sve gore i gore da bi preraslo u stanje dekubitisa.
I pored svih mogućih preparata i do maksimuma održavanja higijene stanje se nije popravljalo. Na nagovor svoje koleginice koja je imala sličan problerm sa svojom sestrom krenula sam u potragu prirodnih preparata na sajtu travara srbije i tu poronašla razne komentare i mahom izlečenje te sam se odlučlila za Slađanu Macić iz Brestova kod Bora.
Nazvala sam je i u početku sam bila malo nepoverljiva ali uz upustvo koje mi je dala 
nakon nekoliko dana osetio se boljitak. Bila sam presrećna, naručila sam ponovo melem za dekubitis i krenula opušteno bez imalo bojazni i rezultati su očigledni. Crvenilo se povuklo do te mere da se čak i ne vidi gde je bilo, samo na pojedinim mestima se još malo nazire, ali melem još koristimo iveoma smo joj zahvalni.
Nemam reči kako bih opisala svoju radopst i zadovoljstvo korišćenja ovog melema. Svima bih preporučila koji u su u istoj situaciji i bez nekog preterivanja mogu reći da nije da neverujem lekarima i apotekarima ali priroda je priroda. 

Moć bilja i trava koje koristi Slađana za melem zaista čini čuda.

DRAGAN STEFANOVIĆ, KNIĆ
MELEMOM SLAĐANE MACIĆ IZLEČIO SAM DEKUBITNE RANE

Zovem se Dragan Stefanović,zivim u Kniću. Svim ljudima kojima je potrebna pomoć MELEMA zeleo bih da ispricam jedno veoma vazno poglavlje iz mog zivota koje se nedavno odigralo. Pre godinu i po dana znatno sam oboleo od temperature za koju se mislilo da je prolazna doslo je do zapalenja pluca koje je kasnije preslo i na mozak.Ostavljen sam u bolnici i od tada krece najbitnija bitka u mom zivotu.Duzi vremenski period lekari nisu mogli da odrede tacnu dijagnozu,a upravo taj period je bio najkriticniji,radilo se o satima u kojima sam se borio za zivot.Nisam bio pri svesti,gubio poslednje znake zivota, cak sam bio prikljucen na aparate koji su mi omogucili disanje.To su bili ubedljivo najduzi sati u mom zivotu,neizvesnost se povecavala,a cekanje je bilo jedino sto mi je preostalo.Zahvaljujuci Bogu dogodilo se cudo koje smo svi tako dugo prizeljkivali,poceo sam da se oporavljam.Prvo sam bio na Infektivnom,pa na Urgentnom i na kraju na Vaskularnom odeljenju.Medjutim sledeci problem s kojim se trebalo izboriti su bile dekubitne rane koje su mu se stvorile zbog dugog lezanja.Lekari su cinili sve sto je bilo u njihovoj moci,medjutim rane su sporo zarastale i bilo je porebno pronaci jos neki lek koji bi mi pomogao. Moja sestra je cula od koleginice za ovaj melem I odlučila da ga naruči, nadajuci se da ce mi pomoci, sto se na kraju naravno i ostvarilo.Melem sam koristio oko 6 meseci i zahvaljujuci njemu dekubitne rane su sada kao rukom odnesene.Njegova lekovita svojstva uspela su da iscele dve velike rane na ledjima kao i dve isto tako velike na kukovima.Ovom prilikom bih zeleo da se u ime cele porodice najsrdacnije zahvalim gospodji Slađani Macić koja mi je i vise puta poklanjala melem, kao i za svu njenu moralnu podrsku u prethodnim dugim mesecima.Svim ljudima koji imaju slican problem kao ja  ili bilo koji drugi problem koji melem moze da izleci,od srca bih preporucio da probaju ovaj melem i uvere se u njegova lekovita svojstva,ovo zaista nije laz ili neki marketinski trik vec prirodni lek koji vam stvarno moze pomoci. 


SIMONOVIĆ BILJANA, VELIKI POPOVIĆ
MELEM ZA DEKUBITNE RANE

Moj sin ima 20 godina. Invalid je od samog rođenja, sa više telesnih oštećenja.Pre 2 meseca su počele da mu se stvaraju rane - dekubiti.
Na sve moguće načine sam probala da saniram rane, ali su se sve više otvarale. Nalaze se ispod kolena na tetivama. Rekli su mi da postoji neki melem koji uspešno leči dekubite. Na internetu sam našla broj telefona Slađane Macić. Ona mi je odmah poslala melem brzom poštom. Dala mi je dosta dobrih savete u vezi deteta i kako se koristi melem. Prvo sam ga isprobala na sebi, jer sam već imala herpes na ustima. Posle par dana herpes je nestao.
Stavila sam melem svom detetu na obe noge, jutro veče uz redovno čišćenje rane. Njegovi bolovi su se u nogama smanjili, mogao je da stoji i da ispravlja noge. Sa dva pakovanja melema sam uspela da zaustavim širenje rane i one su zarasle. I dalje stavljam melem radi preventive i zbog položaja njegovih nogu. Koristim i melem protiv hemoroida. Ja sam veoma srećna majka, jer ko zna šta bi bilo sa nogama mog deteta, da nije bilo melema.
Mnogo sam zahvalna Slađani, jer mi je svojim savetima ukazala na mnoge stvari.

DEJAN MARKOVIĆ, BOR
DEKUBITALNA RANA UKLONJENA
 









Moja baka ima 89 god,pala je 1 maja i polomila kuk.Zbog svojih godina lekari su je vratili na kućnom lečenu,Od ležanja za 25 dana stvorila joj se dekubitna rana.Na odelenju hirurgije rana je samo obrađena,i baka je vraćena kući.
Pokušao sam na razne načine da joj saniram ranu,ali nisam uspeo,rana je postala gnojava i sve veća.Za Slađanu Macić i njen melem saznao preko prijateljice..sticajem okolnosti upravo je ona bila osoba koja je koristila Slađanin melem za dekubitne rane..Pokazala mi je svoje ožiljke..i više nije bilo dileme.
Naručili smo melem koji je korišćen 2 puta dnevno,,slike govore o delotvornosti melema.Rana je postala sve manja,,a samim tim i stanje moje bake sve bolje.Melem smo koristili od 24.05.2014..do 7.08.2014.Baka je potpuno izlečena..Zahvalan sam svojoj prijateljici koja me uputila na Slađanu,,i svima bez dvoumljenja koji imaju slične probleme sa dekupitnim ranama preporučujem Anđelika melem za dekubitne rane..Zahvaljujući Bogu...i Slađani,moja baka je živa..

ANĐA MACIĆ, BOR
POVREDA PRSTA REŠENA MELEMOM
 







Ja sam Anđa Macić. Moja baka je tvorac "Anđelika melema" na moju žalost što sam prilikom pada sa bicikle potpuno otiknula nokat. Pošto imam 10 godina bilo mi je veoma bolno. Mama  je očistila prst i svakog dana previjala sa bakinim melemom. Svakim danom bilo mi je sve bolje,za nedelju dana mom prstu je bilo mnogo bolje. Melem smo korisitili 10 dana,i prst je zarastao. Posle tri nedelje počeo je da mi raste nov nokat.
Moja baka pomaže drugima do sad smo koristili njene meleme za sve manje povrede. Moja rana je za mene dete jako bolna. Upoređujući moju ranu i sve ostale rane koje leči,,Anđelika melem" samo dokazuje koliko je melem efikasan, preporučila bih ga svima. Hvala ti bako što postojiš!


SRĐAN ŽIVKOIĆ IZ OBRENOVCA, MAJKA OPERISALA BUTNU KOST
UKLONJENE DEKUBITNE RANE
 










Moja majka koja je 49-to godište, operisala je butnu kost. Od ležanja u bolnici pojavile su se dekubitne rane. Dve, na butini i na peti. Rana na butini bila je 5 cm u prečniku, a na peti koju sam slikao, došla je do same petne kosti.
Moram napomenuti da je majka dijabetičar. Previjanje koje je preuzela kućna nega, nije dala nikakvog rezultata, naprotiv,  vremenom rane su sve lošije izgledale.
Zabrinut za zdravlje svoje majke, pričao sam sa poznanicima. Na preporuku mog dobrog prijatelja, koji je znao za Slađine meleme, pozvao sam je. Naručio sam meleme i tako je potrajala naša borba za njeno izlečenje. 
Izlečene su obe rane. Iz priloženih slika vidi se kako je izgledala rana na peti. Slikano je periodično. Moja majka sada hoda. izlečena je, mada su mi govorili da postoji mogućnost sepse.
Melem preporučujem svima onima koji imaju problem sa dekubitnim ranama. Ovim putem da se još jednom zahvalim Slađani, sve pohvale za efikasnost melema. Kao što je sama Slađana rekla, bitno je strpljenje i upornost, a rezultati se vide.
Srđan
IZLEČENA DEKUBITNA RANA, JOVAN ZEC, TEMERIN 

Nas deda je imao mozdani udar pre tri godine,cela desna strana je bila oduzeta,ali hvala Bogu,govor i pamcenje nisu bili osteceni.Posle dve godine naglo mu je pozlilo i morao je u bolnicu. Zavrsio je na Institutu za plucne bolesti Sremska Kamenica.Kao bolesnik intezivne nege,lezao je i lecen je u naizgled dobrim uslovima,spolja je to sve moderno,lepo,dobri lekari.....Posle 13 dana poslali su ga kuci imao je pelenu na sebi,a na nogama carape,kada smo skinuli to sa njega umalo se i mi nismo slogirali,imao je dekubitalne rane na guzi, petama, rukama,listovima.
Nismo mogli da verujemo,odneli ga u bolnicu bez i jedne ogrebotine a vratili nam ga sa ranama.Pocela su previjanja i mazanja rana od strane doma zdravlja,sestre su dolazle dva puta dnevno,ali nije bilo pomaka,rane su bolele i bile su upaljene,pogotovu ona na guzi,nekrozno tkivo je bilo veliko i duboko a okolo od upale crveno,oteceno,bolno.Bozijom promislju,resili smo da odemo na internet da vidimo sta se jos nudi,jer je bilo ocigledno da medicinske kreme i gelovi da ih sada ne nabrajam ne pomazu.Prvo na sta smo naisli je bio"andjelika melem za dekubitalne rane"travarke Sladjane Macic.Procitali smo iskustva ostalih pacijenata,sve o melemu.....dalje nismo trazili,odmah smo nazvali gospodju Sladjanu i melem nam je stigao vec sutra dan.Odmah smo poceli da mazemo melem,za nekoliko sati bolesnik je mirno spavao,pre toga ni danju ni nocu nismo imali mira ni on a ni mi,stavljali smo gumu za plivanju ispod guze da se rana oslobodi pritiska tela,podizali noge na jastuke da zastitimo pete...Odmah smo znali da smo na pravom putu,zamolili smo sestre iz doma zdravlja da nam samo ostave gaze da cemo ga mi sami previjati.Pristali su na to,obilazili su nas dva puta nedeljno i bili jako zadovoljni dejstvom melema.S obzirom da je rana na guzi bila velika i duboka,nekrozno tkivo veliko,trebalo je vremena i strpljenja da zaraste,oko 8 meseci.Medjutim moram da naglasim da su rane na petama,rukama i listovima,vrlo brzo zarasle,za dva meseca,i jako je vazno naglasiti da pacijet nije mogao iz zdravstvenih razloga da lezi sa strane,sve vreme lezi ili sedi,znaci pritisak na ranu je uvek prisutan,a rana je lepo i polako zarastala.Kod pacijenata koji su pokretljiviji ili mogu da leze sa strane zarastanje rana je brze.Slava Bogu sto je kroz Sladjanu poslao pomoc svima nama,hvala Sladjani na ljubavi i podrsci koju nam je pruzala svih ovih meseci.Sladjan je pre svega dobar covek,pa tek onda travarka,Sladjana pravi meleme iz ljubavi prema coveku i prirodi a ne zbog novca,i zbog toga njeni melemi pomazu jer su Bogom blagosloveni.Jos jednom hvala draga Sladjana,svako dobro od Gospoda vam zelim! :-)

 






SAVA ROMANOVIĆ, NEGOTIN - LEČENJE REUME, BOLNE KIČME, KOLENA

Za Slađanu Macić iz Brestovca pre 2 god.saznao sam od svog prijatelja.Moja majka je imala herpes na celoj strani lica.Ćerka mi je zdravstveni radnik,ali smo se odlučili zbog starosti svoje majke,potražiti pomoć u alternativnoj medicini.Otišli smo kod Slađane po melem za herpes,ujedno i čaj za stomačne probleme.Koristili smo melem svakodnevno,iz dana u dan videlo se vidno poboljšanje,samim tim,smannjili se i jaki bolovi,pošto je bilo zahvaćeno i oko.Za 8 dana herpes sa lica moje majke povuko se,kao da nije ni bio,Čaj je koristila za svoje stomačne probleme.Bio sam u kontaktu sa Slađanom,tako da sam prezadovoljan njenim preparatima,upućivao mnoge svoje poznanike

TRAVARI SRBIJE 064/474-1369 © 2006-2018 Zoran Maksimović travarisrbije@gmail.com