Travar: Siniša Djordjević

Siniša Djordjević
NEPOSTOJE NEIZLEČIVE BOLESTI, POSTOJE NEIZLEČIVI BOLESNICI.
Kontakt: 061/2478627
Danas u razvijenim zemljama ljudi se sve vise opredeljuju prirodnim nacinom lecenja,koristeci razne biljne preparate od cistog izvornog lekovitog bilja.Lecenje lekovitim biljem jeste  duzi proces ali u potpunosti bolji I sigurniji nacin. Covek je po prirodi biljojed pa je sasvim I logicno da za svoje naruseno zdravstveno stanje treba koristiti lekovito bilje. Ne postoji bolest a da u prirodi nema leka za tu bolest,ali da bi doslo do uspesnog izlecenja koristeci biljne preparate vrlo vazana je disciplina korisnika drzati se uptstva travara prilikom terapije.Temelj uspesnog lecenja prirodnim putem bilo koje bolesti jeste otvoriti kanale za prirodno izlucivanje otpadih materija Iz organizma pritom izvrsiti detoksikaciju jetre I zuci,ciscenje bubrega I besike a pre svega debelo crevo.Moji preparati u potpunosti I sa uspehom resavaju takve  poteskoce , a i ostala oboljenja.

Detaljnije;
Da bi mnoge bolesti mogle sa uspehom da se izlece lekovitim biljem ,pa I one za koje se veruje da nema leka mora se primeniti sveobuhvatan program izlecenja koji zahteva;
1. Vera –morate verovati da u ono sto cinite jeste ono pravo I ispravno I da uz bozju pomoc mozete postici sve,trebate promeniti nacin razmisljanja prema bolesti.Prema bolesti nikako netrebate razmisljati ja cu se izleciti to jepogresno,ali ako budete razmisljali ja cu pobediti bolest sasvim sigurno je da cete izaci kao pobednik,jer bolest jeste protivnik.
Zamislite sportistu koji kaze vazno je ucestvovati a ne pobediti,da taj je u startu gubitnik  ali ko ulazi sa ciljem da se bori do pobede taj I jeste pobednik jer je puno ulozio u sebe I uz mnogo samodricanja I discipline pobeda je neminovna.Dakle nemojte biti ucesnik probao pa ne ide budite pravi ,samouvereni sa jasnim ciljem budite pobednik. Vera neumorno glaca nas duh zato verujte.
2. U koliko ste tesko oboleli od neke bolesti,a lekari vam kazu da nema leka nemojte im verovati,ako vas salju na hemo terapiju I zracenje  ili da vas operisu prvo potrazite pomoc od prirode,od travara lek postoji.Medjutim sta trebate odmah uraditi odmah poceti se sami leciti PRESTANITE DA JEDETE , NEMOJTE DA KORISTITE VODU ZA PICE SA CESME predozirana je hlorom.Pocnite odmah da postite na sokovima,ali zato vam je potreban sokovnik (koji odvaja posebno sok a  posebno mesnati deo). Post na sokovima predstavlja enzimsku terapiju a poznato je da su enzimi nosioci zivota,takodje  sokovi stede energiju zeludca koju on koristi da svari hranu I tako se ta energija koristi za samoizlecenje.  Detaljnije kako,koliko od cega mozete dobiti informacije  besplatno pozivom na telefon.
3. Primena obavezne hidro terapije  jedan od najboljih prirodnih preparata kako I zasto pozovi.
4. CISCENJE CREVA
Obicno kod svake bolesti se ne trazi uzrok vec se  pocinje sa lecenjem obolelog mesta medjutim koliko se lecili bolest ne prestaje ili prestane pa se kako kaze nas narod podmuklo pojavi sa vecim nesagledivim posledicama zasto pa nije se lecio uzrok.A  zasto najpre moramo ocistiti debelo crevo  jer debelo crevo je ono sto koci izlecenje. Ako ga ne ocistite debelo crevo  otpadni produkti nece moci da izadju iz vaseg tela drugi organi nemogu da ucine to. Kada odete kod doktora I oni vam aparatima pregledaju crevo kazu cisto je ima neke crne tackice to je normalno NE nije tako crevo jeste cisto iznutra ali  na spoljnom delu creva se nalaze dzepovi koji su puni otpadnih materija koje putem krvotoka odlaze u ostale organe tela, koji mogu a I jesu jedan od uzroka vise vrsta bolesti koje se javljaju.

-Za cicenje creva koristim biljnu formula 1 I 2 napravljenu iskljucivo od lekovitih biljaka a njenom primenom creva se u potpunosti ciste otpadnih produkata.

Dakle ovako pripremljeno psihicko stanje sa verom u pobedu I pripremljenim organizmom sasvim sigorno delovanje preparata na razlicita oboljenja u potpunosti postize maksimalan ucinak I sigurnu pobedu.

Od mojih preparata garantovan uspeh  imaju;

1. Biljna formula bubrezi-besika ( pomaze u ciscenju bubrega I besike,podstice normalan rad bubrega,rastvara otrove,otklanja upale pomaze u ciscenju urina I mokracnih kanala )
2. Caj za bubrege I besiku  (cisti bubrege,razlaze kamenje u bubrege I besici,podstice njihovo izbacivanje)
3. Jetra –zuc biljna formula (za ciscenje I jacanje jetre i zuci )
4. Caj za detoksikaciju ( cisti jetru,krv I limfni sistem pojacava rad jetre)
5. Krv – Leukemija (prociscava krv I limfni sistem,preporucuje se obolelim od leukemije I teskih bolesti)
6. Srce- biljna formula (poboljsava rad srcanog misica,odrzava normalan pritisak I nivo holesterola )
7. Prostata – biljna formula (smanjuje nocno mokrenje,smanjuje pritisak na besiku I pomaze boljem protoku urina)
8. ZENSKA FORMULA ( usporava starenje zena,pomaze uklanjanju vrelina,dovodi zenske hormone u normal,podstice normalan mesecni ciklus)vrlo vazno je napomenuti da u sebi sadrzi sasvim prirodni  ergosterol (provitamin D2)
9. Mozak-biljna formula (poboljsava protok krvi I kiseonik u mozak sprecava stvaranje krvnih ugrusaka poboljsava sluh I vid)
10. Antistres –(za smirenje rada nernog sistema,otklanja nesanicu,deluje umirujuce,poboljsava rad nernog sistema)
11. Nervi – (razbudjuje nerni sistem puni ga energijom,stimulise I obnavlja nerve )
12. Ulje za obnovu tkiva(pomaze u obnovi tetiva,zglobova,ligamenata,tkiva kostiju ,smanjuje bol zalecije osteceno tkivo)
13. Pluca – (podstice normalno disanje I izbacivanje sekreta,jacanju funkcije pluca , otklanjanje toksina iz pluca)
14. Jacanje imuniteta-(pojacava imuni sistem,ima snazno antibakterisko I antivirusno deistvo,ubrzava dotur kiseonika u krvi sadrzi u sebi germanijum G 132  koji ima svojstvo antioksidansakatalizatora kiseonika,elektro-stimulanata I imuno-stimulanata pa je vrlo vazno da utice na covekovo zdravlje.)
Vazno je napomenuti da najteze bolesti u odmaklim stadijumima pored ovih preparata  mora se primenjivati temeljni klistir,obavezna sok terapija (ubrzavanja belih krvnih zrnaza cak do 64 puta brze kako bi se stimulisao imuni sistem I doslo do unistenja napadaca,neke infekcije ili raka) kao I masaza tela. Rezultati su zapanjujuce dobri I uspesni.

Postovani citaoci ,mozda buduci korisnici svako ko zeli da koristi moje preparate potreban mu je cilj da pobedi bolest I  sasvim  sam siguran uspecemo, ali u koliko misli da vazno ucestvovati a ne pobediti odnosno probat ,pokusati rezultati ce biti delimicni,a samim tim I obeshrabrujuci.

TRAVARI SRBIJE 064/474-1369 © 2006-2018 Zoran Maksimović travarisrbije@gmail.com